Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer zonder website. Het is onvoldoende om alleen op Facebook en Instagram te vertrouwen om nieuwe klanten te vinden, een eigen site is van vitaal belang.

Veel, vooral kleinere bedrijven laten een website bouwen, meestal zo goedkoop mogelijk, en denken dat het daarmee klaar is. Helaas is dat tegenwoordig niet meer voldoende.
Met meer dan anderhalf miljard websites is de kans dat iemand toevallig op jouw website komt minimaal en daarom vertrouwen we vooral op zoekmachines, waarvan Google de grootste is.
Als je je realiseert dat ruim 60% van de consumenten niet verder kijkt dan de eerste pagina met resultaten, is het duidelijk dat het van groot belang is dat jouw site boven in de zoekresultaten staat.

Om dat voor elkaar te krijgen moet je je verdiepen in SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachineoptimalisatie.

Het belang van kennis

Waar je website aan moet voldoen voor de beste SEO is niet makkelijk te bepalen. De zoekmachines vertellen niet zomaar waardoor je hoger komt, maar een aantal redenen waardoor je site lager terecht komt zijn wel bekend. Onder andere de snelheid waarmee de site wordt geladen, maar ook unieke teksten, hebben invloed op je positie in de zoekresultaten.

Het is dan ook goed een bedrijf te gebruiken dat zich richt op zoekmachinespecialisatie, zoals bijvoorbeeld webdelta.nl. Niet alleen kunnen zij je helpen een mooie site te bouwen, maar door zoekmachine optimalisatie zorgen ze ook voor betere resultaten en meer bezoekers voor je website.
In tegenstelling tot veel webbouwers, realiseerde webdelta.nl zich al vroeg dat zoekmachinespecialisatie een belangrijk deel zou worden van een goede website. En daarmee hebben ze een hoop kennis opgebouwd hoe je ervoor zorgt dat je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt.

Vergeet bestaande klanten niet!

Behalve zorgen dat je hoog in de zoekresultaten komt en daarmee nieuwe klanten bereikt, is het erg belangrijk je bestaande klanten niet te verwaarlozen. Daarvoor zijn email campagnes nog steeds de beste manier.
Als je echt werk wilt maken van je website, neem dan eens vrijblijvend contact op met de experts bij webdelta.nl.